Digitaalinen muotoilu 30 op

Avoimet opinnot

Date: 04.09.2023 - 29.12.2023
: 450 € (alv 0 %)
: 16.08.2023
: Suomi
: Helsinki
: Mikael Forsström

Digitaalinen muotoilu on yksi Arcadan suosituimmista koulutuksista kautta aikojen. Tule mukaan!  

Kurssin aikana pääset yrityskuvan ytimeen – suunnittelet ja toteutat kokonaisuuden alusta loppuun, mm. graafinen ohjeistuksen, dokumenttisuunnittelun, audiovisuaalisen materiaalin, sekä verkkosivuston.  

Pyrimme aina luomaan osaamistasoltaan niin tasaisia ryhmiä kuin mahdollista. Kerrothan meille siksi jo ilmoittautumisvaiheessa koulutustaustastasi, IT-osaamisestasi ja muusta työkokemuksesta. Toivomme myös, että kerrot miten koulutus voisi palvella sinua tulevaisuudessa (esim. työtäsi tai muita tehtäviä ajatellen).

Koulutus koostuu kolmesta moduulista – graafinen suunnittelu, media- ja verkkotuotanto.

Graafinen suunnittelu:

Tässä moduulissa käydään läpi yrityskuvan kaikki graafiset elementit kuten (esim. logo, typografia, visuaalinen ilme). Opit ymmärtämään graafisen suunnittelun keskeisen roolin eheän yrityskuvan luomisessa ja miten yhtenäinen visuaalinen ilme toimii yritysviestinnän peruspilarina.

Mediatuotanto:

Hyvät kuvat ja videomateriaali ovat tänään olennainen osa jokaisen yrityksen brändiä. Tässä moduulissa harjoittelemme kuvien ja videoiden käsittelyä, jotta lopputulos tukee viestinnällisesti koko yrityksen imagoa.

Verkkotuotanto:

Tässä moduulissa opit kehittämään laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut maailman suositummalla julkaisualustalla, Wordpressillä. Käsittelemme mm. layoutin suunnittelua ja toteutusta, hakukoneoptimointia, verkkoanalytiikkaa, sekä käytettävyystestejä. Teemme paljon käytännön harjoituksia ja saat kurssin ajaksi käyttöösi palvelimen, johon voit asentaa oman verkkosivuston. Kurssin lopussa sinulla on valmiudet suunnitella, kehittää ja ylläpitää verkkosivuston.

Opetus

Koulutus toteutetaan lähiopiskeluna, projektitöinä sekä käytännön harjoituksina. Kaikki materiaalit julkaistaan itslearning oppimisalustalle.

Huom!

Kurssin ajaksi tarjoamme Adobe lisenssit, sekä pääsyn Linkedin Learning verkkomateriaaliin ilmaiseksi.

Luennot pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin, klo 13.00–17.00.

Koulutus alkaa maanantaina 4.9 klo 13.00. Luennot päättyvät joulukuussa 2023.


Takaisin listaan